Dom > vijesti > Sadržaj
ZAŠTO POMOĆ MEMORIJSKE PNEUMATIKE POMOĆE DA ŠEŠETE BOLJE?
- Nov 02, 2017 -

Iznenađujuće je koliko ljudi odabere dušek i posteljinu pažljivo, ali ne obraćaju pažnju na kvalitet svojih jastuka. Naravno, udoban madrac je jedna od ključnih komponenti za odličan noćni san, ali ako spavate na neadekvatno podupiranim jastucima, možda ćete rizikovati bol u izgradnji vrata.


Neki jastuci su mekani do tačke pružanja podrške, a drugi jastuci mogu biti toliko robusni da primoravaju glavu na neprirodne pozicije i to može dovesti do buđenja uz stvaran bol u vratu. Smatramo da bi svi trebali maksimalno iskoristiti jastuke, a svaki jastuk bi trebao biti dovoljno mekan da bi bio ugodan, ali sa dovoljno podrške da pažljivo rukuju glavom i vratom, sprečavajući bolove i umore mišića i zglobova.


新闻2.jpg


Zašto se pamučne pjene za pomoc pomažu da spavate bolje?


Jastuci za pjenu za pamćenje su idealna prateća udobnost za bilo koji krevet. Napravljen od jedinstveno dizajniranog materijala koji je prvi razvio NASA, jastučnice memorijske pene pažljivo poravnavaju svaku malu kost na vratu kako bi se osiguralo da se glava i vrat drže savršeno na mestu, bez obzira na to u kojem položaju spavate. Materijal se glatko oblikuje na svaku krivinu vaše glave, uši i vrata da biste pružili vrhunsku podršku i nakon noći ili dva spavanja na jastučiću od pamučne pene, to bi moglo biti otkriće za prostor za spavanje.


Nema potrebe da brinete o pregrevanju, jer se pena stvara od disajnog materijala kako bi se telo i glava držali na savršenoj temperaturi. Sa nizom glatkih jastuka dostupnih da obezbedi dodatni sloj luksuza, jastuci nikada nisu bili tako raznovrsni. Izlivajući na svaku krivinu vremenom za vreme i vraćajući se nazad u oblik kada se ne koristi, opuštajući san se lako može postići bez obzira na koji način se uključite u spavanje.


U idealnom slučaju, džemper i jastuk za pamćenje pamćenja treba koristiti zajedno da daju apsolutno maksimalno zadovoljstvo i savršen noćni san. Memorijska pena smanjuje stvaranje pritiska oko zglobova i dobar noćni san znači da se stvari lakše obrađuju tokom dana, umor može biti veliki problem ako se tokom nesvjesta pojavljuje nesanica. Uz jastuk za memorijsku pjenu može biti lakše postići mirni san zbog dizajna materijala, pa bacanje i okretanje mogu biti stvar prošlosti.


Znamo da je spavanje važno, a sve što daje ugodan i opuštajući način spavanja je zaista vrijedna stvar. Pametna pena je tako inovativan materijal i može biti odgovor na borbu za spavanje, jer omogućava telu da oseća osećaj skoro bez težine i blago ublažava, lakše je spavati, a kvalitet spavanja će biti veći. Naravno, najbolji način pronalaženja prednosti pamučnih pamučnih pena je da probate jedno za sebe, pa zašto ne vidjeti kako se tvoj san može transformisati s moćom ove čudne pene?


Memory Foam Pillow.jpg