Dom > vijesti > Sadržaj
Podijelite jastučiću jastučnicu s prijateljima
- Jun 07, 2017 -

Jastuk u obliku kostiju čini sjajan pratilac vremena i dolazi u Memory Foam koji odgovara drugom dodatku. Ne samo da se poklapa sa našim Designer Pet Collection ™ pravokutnim krevetom, već se takođe koordinira sa našim Creature Comforts Bowls-om za potpuno podudaranje. Bright poli / pamučne tkanine, atraktivno naglašavanje akcenta i bokser za crme bobar čine ovaj jastuk prekrasnim dodatkom bilo kom Dom.

Jastuk u obliku kostiju je savršeni izbor za podršku kirurškog tretmana tokom spavanja. Super je što ćete propustiti nogu dok gledate TV ili čitate u krevetu ... ili završite papir za poslednji put na vašem laptopu. Takođe su odlični za podupiranje vašeg vrata dok spava. Naš šarmantan mali jastuk ima jedinstveni oblik koji pogoduje za udoban san, bilo da ste u krevetu, u kolima, u šatoru ili u hotelu.

U stvari, ovaj projekat dolazi sa upozorenjem: jednom kada ga napravite i podijelite s prijateljima i porodicom, bićete u kuci da napravite mnogo, mnogo više. Dobro je što možete završiti jednu za manje od sat vremena.