Dom > vijesti > Sadržaj
Kako odabrati memory jastuk?
- Apr 25, 2017 -

1, rebound put

Mnogi potrošači vjeruju da je duži oporavak je bolji, to je nesporazum. Stručnjaci Podsjećamo da je dobar put oporavak je oko 3--5 sekundi. Prekratak da uspore oporavak efekt; predugo će učiniti tijelo krut (razmišljati o ako okrenete, nije odskočiti dugo vremena).

Koristite štopericu za mjerenje vremena da pritisnete skok, vrijeme je bolji u 3-5s;

2, osjećaju i temperature sensing osjećaj

A temperatura i gustoća jastuku se uglavnom proizvodi manje zrele fabrike tehnologija (u skladu sa okruženjem dodavanjem aditiva i različitih iznosa), vrlo komforno osjećaju spori oporavak spužva visoko kvalitetnog, skupite kao tijesto osjećaj malo razlika, spori oporavak ili osjećaj malo mekan ili krut. U isto vrijeme, ova vrsta visoko kvalitetnih spori oporavak ima veoma dobru indukcije temperature će se promijeniti sa temperaturom i postane meko i tvrdo, vrše pritisak na ruci ne mogu vidjeti otiske prstiju.

3, proizvodni proces

Postoje dvije vrste proizvodnih procesa usporenog oporavak: rezanje i ukrasa. Rezanje je kupio gotove spori oporavak spužve, izrezati na jastuk slično, jer je za oblikovanje nije rezanjem Die + dodataka, bez dodavanja drugih dodataka pa čak i čista gustoće poliuretanski materijal najbolje može učiniti 100D. Je oblikovana dodavanjem aditiva sa plijesni, pjena, niz procesa kao što umiru pritiskom, zbog dodatka drugih aditiva, uključujući pjene, mekana kemijskih dodataka, tako da najveću gustinu povećan na oko 150D, osjećati dobro. Stručnjaci podsjetiti da je život jastuka nisu u vezi sa tehnologijom.