Dom > vijesti > Sadržaj
Dog Bone Shape Memory Foam Car Head Rest vratu jastuk
- Jul 06, 2017 -

Funkcija proizvoda

 1. Oslobađa pritisak:
  Sa otvorenom ćelijskom strukturom, vazduh između ćelije će proticati kada je jastuk ugušen spoljašnjim pritiskom, tako da se stres može ravnomerno disperzirati kroz celu kontaktnu površinu, čime se osećate kao da pluta na vodi ili vazduhu.
  2. Osetljivost na temperaturu / Automatska deformacija:
  Može se automatski deformirati prema telesnoj temperaturi, kada se povećava elastičnost, kada padne vaša telesna temperatura, jastuk će prilagoditi mekoću. Uz ovu funkciju, upotreba jastuka može učiniti vašu glavu i vrat stabilnom i smanjiti mogućnost krutosti, kao i da sprečava probleme sa vratnim pršljenama.
  3. Anti-bakterijski i anti-mite:
  Sporo povratna memorijska pjena može inhibirati rast gljiva i odbiti stimulativni miris. Ova funkcija će se pojaviti uočljivije kada se tokom spavanja nalazi znoj ili pljuva.
  4. Zapaljivost vazduha i apsorpcija vlage:
  Memorijska pena je izrađena od poliuretanske ćelije, svaka ćelija je međusobno povezana između jedinice, kada je pritisnuta spoljašnjim pritiskom, vazduh između ćelije će proći, tako da ima odličnu apsorpciju vlage i disanje imovine.

  Tehnologija proizvoda
  Memična pena je poliuretan sa dodatnim hemikalijama povećavajući viskoznost i gustinu. Često se naziva "viskoelastična" poliuretanska pena, ili poliuretanska pena niske otpornosti (vidi LRPu). Memorijska pjena veće gustine omekša u reakciji na toplotu tela, omogućavajući mu da se plesne na toplo telo za nekoliko minuta. Memorijska pjena nižih gustina je osetljiva na pritisak i kalupi brzo do oblika tijela koji ga pritiska, vraća se u svoj izvorni oblik kada se pritisak ukloni. Brža brzina oporavka pene u prvobitni oblik nakon uklanjanja tezine ponekad se tvrdi kao prednost proizvođača memorijske pene, koja može govoriti o "novijoj" peni sa "bržim oporavkom".

 2. Deqing Pinze hometextiles Co., Ltd, je proizvođač specijaliziran za proizvodnju memorijskih pjenastih proizvoda u Kini.
  Pinze, nalazi se u Deqing Huzhou, samo 45 minuta vožnje do Hangdžoua i dva sata do aerodroma u Šangaju, a također u neposrednoj blizini luke Šangaj i luke Ningbo logistikom.
  Imamo više od 5 godina istorije u ovoj podlozi, koji je kvalifikovao Pinze bogato iskustvo u poređenju sa drugim kolegama.

 3. Kontaktiraj nas
 4. Kompanija: Deqing Pinze Home Textiles Co., Ltd

 5. Tel: + 86-572-8832700

 6. Faks: + 86-572-8832500

 7. Mobilni: +8615325829677

 8. Menadžer prodaje: Kevin Xu

 9. Email: kevin@pinzehometextiles.com

 10. Dodaj: Changhong East Street 858, Grad Wukang, okrug Deqing, grad Zhejiang provincije Huzhou, Kina.