Dom > vijesti > Sadržaj
Jastuk Lit Ljeto Dnevna soba odražava vitalnost boji
- Apr 25, 2017 -

Natrag kod kuće svugdje, jastuci mali, ali je raznih boja, materijala i drugih bogatih, različitih kolokacija režim može pokazati drugačiji stil života, mali jastuk uvjetovanosti također je posebno obratiti pažnju, u skladu sa ukupnim okruženje da odaberete boju, ujediniti atmosferu prostor.

Dnevni boravak: dnevni boravak jastuk treba prvo razmotriti funkcionalne faze, kolokacija i kauč ili stolicu stil u boji, da se ukaže na karakteristike Home Namještaj, elegantan i miran. Jastuke na sofi u dnevnoj sobi bi trebalo da ljudi sjede udobno i srećni kada su ujedinjeni i zabavan. Jastuk također trebaju kombinirati s okolnim pribor za postizanje jedinstva prostora stila.

Kartica: kartica ima snažnu funkciju, a sjedište jastuk kolokacije mora uzeti u obzir palube malom prostoru u cjelini, jastuk ne bi trebao biti prevelik, uhvati palube. General boje kartice su uglavnom ravnice, tako da je ukupna jastuke u boji i restoran slične ili više skokova su prihvatljivi. Prozora može ublažiti boju pozadine i pozadine prostor boja s relativno miran prostor, tako da se boja svuda može moderirati svijetao, složen obrazac, i pored tepih jastuk jedni protiv drugih, a pozadinu u boji i prihvatili jedni druge, postigli jedinstvo prostora.

Spavaća soba: spavaća soba jastuk se uglavnom stavio na krevet, ukrasne jaka. Koliko je to moguće s leđa jastuk i boja je u neposrednoj blizini krevet, naglašavajući temu mirnom spavaće sobe, može biti protkan neke svijetle boje prošarane. Ako koristite istom tonu sa cjelokupnim prostorom, jastuk nije istaknuta, a prostor je i dosadna sama. Koliko god je moguće, boja podloga je slična boji pozadine ili posteljinu, ili da se prilagodi stepen dubine, ne samo da se postigne ukupne jedinstvo, ali i više slojeva boje.