Dom > Znanje > Sadržaj
Memorija pamuk, dati nulu san pritisak
- Apr 25, 2017 -

U modernom društvu, posebno u današnjoj eri interneta, život ljudi je prošla promjene u globalizaciji i okrenuti svijet naglavačke, završila je 3 puta, i dalje ostaju u tradicionalnim madrac sleep mekih i tvrdih borbe i dužinom sna plutaju po površini problem. U stvari, osnovni problem je da tradicionalna san nije bio u mogućnosti da biste oslobodili pritiska tijela, tradicionalni san je izjednačen sa stresom sna, udobnost spavanja, osnovni zahtjevi ne mogu biti zajamčena. Sna je potrebno nadograditi i udobnosti modernog društva može jamčiti samo nulom pritiska.

Iskusni pravi visokokvalitetnog pamuka memorije kupaca je rekao: leži na pjena memorije, kao u oblaku udoban, ugodan osjećaj spavanja potiče od nule pritisak madraca posebnim memorije pamuk materijala, viskoelastične jedinstvene strukture, i sporo karakteristike oporavak memorije od pamuka, u potpunosti apsorbirati i razgrađuju pritisak ljudskog tijela madraca na tijelo, eliminirati reakcije sile, pritisak kontakt razlike teži nuli. Telo oseća visoke kvalitete opuštanja i udobnost.

Zero dušek pritisak koji je simbol sna u nula doba pritisak. Zero memorijske pjene madrac prema ljudskom tijelu potrebne za pružanje različitih podrške, kao podrška oblak i okružen tijelo, neka tijelo u prirodnom i opuštenom stanju, smanjiti broj baca sna u velikoj mjeri, kako bi se pomoglo spavamo i održavati kvalitetu sna, neka korisnik ujutro može biti puna vitalnosti buđenje.