Dom > Znanje > Sadržaj
Harbour House ublažava zagrljaj u grudima Shu
- Apr 25, 2017 -

Jastuk bogate boje i uzoraka u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili drugi prostor, neka osoba sjaj. Harbour House razne stil jastuka, grupa sa jednim ili da se pojavi, može mobilizirati dnevni boravak mekan, udoban temperament pritisak.

Običan jastuk, poziv je počeo ovaj ukus

Pure Color i meke tkanine da se upoznaju, dva nadopunjuju, iskoristite običan jastuk, u smislu udobnosti i pritiska ima prirodnu prednost. Dobra ugodan osjećaj, jednostavno i čisto boja, opuštanje, smanjenje pritiska i ne postoji nedostatak toplih kvalitetama, poziv je počeo ovaj ukus.

Proces kombinacije debljine igle za pletenje s čista boja. Obali plavi jastuk, ponavljajući otvoren i ugodan pritisak okeana; istom dijelu bijele, kao što je morska voda pobijediti rock kao čisti sprej; koraljno crvena, topla i hladna boja komplementarnih, donosi tople boje, meka i svijetle.

Prirodni škole, čekaonica udoban pritisak

Jedinstveni kulturni pozadini zapadne obale, uz svojstvene prirode, pritisak pritiska, to je visok pritisak u životu potreba gradskog stanovništva. Harbour House kao polazište, kroz mali jastuk, kao i njene meke boje i uzoraka, čekajući udobnosti sobe, s osjećajem sreće, zajedno sa prirodom.