Dom > Znanje > Sadržaj
Ispravno korištenje vratnih pršljenova memory jastuk
- Apr 25, 2017 -

Vratne kralježnice je pričvršćen na cilindrične površine podloge na peta vrata u rame. S jedne strane, jastuk se može koristiti za vuču i istezanje vratnog kralješka, a može spriječiti dva štete uzrokovane prirodnim težinu glave.

Održavanje: jastuk se može oprati, jastuk se ne može oprati. Izbjegavajte izlaganje.

1 odmor ili spavanje pred vrata maternice jastuk table u vratu ili table u potiljak na položaj ramena.

2 bočna spavanje stav je, efekat nije dobro, glavni reljef je vrsta spava držanje pod vratni pršljen umor i napetost, također slažu sa prirodnim navike spavanja.

3 vrata maternice jastuk 1-10 dana podloge poziciju treba staviti u poziciju zadnjeg korijena vrata, lokaciju zadnjeg korijenu vrata je najviše pogoduje adaptacije, a zatim u skladu sa svojim najudobniji osjećaj na pad .

4 dana prije upotrebe, ako ne postoji navika i nelagodu, možda bi bilo prikladno da se smanji upotreba vremena, prije spavanja, a ostatak vremena, prilagodljivost u zadnjem podloge vrata, ne treba noć pada, i drugih simptoma, može biti pad s više vremena, određeno vrijeme treba da bude u pad samoprihvatanje ima u njemu.

U 5 vratni pršljen jastuk u vrat sa plutajućim osjećaj, glavu i vrat u gravitacija će imati neka normalna bol i ukočenost, ali ubrzo navike i simptomi nestali, cijelu noć pad posebno noću, stalno spavanje na leđima nisu ispunjavaju uslovi pacijenata ili predlažemo dva puta da koristi svaki dan, cijelu noć bez kontinuiranog korištenja, nekoliko puta na dan, svaki put ležećem vremena ne predugo, ako se prilagoditi, može noći spava na leđima i sa strane prirodnog sna.