Dom > Znanje > Sadržaj
KUPITE PASOVE, MOGU LOT ZNANJA
- Aug 08, 2017 -

KUPITE PASOVE, MOGU LOT ZNANJA

Da biste izabrali pravi jastuk, prvo morate razumeti tačan metod jastuka. Iako je rečeno " jastuk ", u stvari, " jastuk vrat " je tačan, trebalo bi da bude jastuk na poleđini glave i ramena na sredini vrata, dok spava dobro da podrže ulogu vrata. U leđima, najviša tačka bi trebala biti u sredini vrata, kako bi se podržala pjesna vrata, kako bi se održala fiziološka zakrivljenost vrata. Najniža tačka jastuka je zadnji deo glave; jastuk podržava stranu vrata dok leži na bočnoj strani. Da bi se pogled sa prednje strane kičme održao u pravu liniju, sa strane je normalna S (fiziološka krivulja) princip. Li Taoping je rekao da je u jastučiću za zdravstvenu zaštitu "visoka do niska" oblika u poređenju sa fiziološkom krivinom ljudskog tijela, kada spava, jastuk i cervikalni pršljen bolji zglob, podrška cervikalne kičme, pogodniji za ljubavnog čoveka.

Deqing Pinze hometextiles Co., Ltd, je proizvođač specijaliziran za proizvodnju Memory Foam proizvoda u Kini.
Pinze, nalazi se u Deqing Huzhou, samo 45 minuta vožnje do Hangdžoua i dva sata do aerodroma u Šangaju, a takođe se nalazi pored luke Šangaj i Ningbo Porta logistikom.
Imamo više od 5 godina istorije u ovoj podlozi, koji je kvalifikovao Pinze bogato iskustvo u poređenju sa drugim kolegama.

Email: kevin@pinzehometextiles.com

Dodaj: Changhong East Street 858, Grad Wukang, okrug Deqing, grad Zhejiang provincije Huzhou, Kina.

Službena web stranica: http://www.chinamemoryfoams.com