Dom > O nama

Naša Povijest

. PINZE HOME TEXTILES CO, LTD je sagrađena 2012. godine, mi smo uvijek bili posvećen istraživanju i razvoju za proizvodnju poliuretanske pjene serije proizvoda: U-oblik memorijske pjene vrat jastuk, putovanja jastuk, masaža jastuk, leđa jastuk i tako on.Our proizvodi se izvoze u jugoistočnoj Aziji, Americi, Europi i drugim zemljama svijeta.

Naša tvornica

Deqing Pinze Hometextiles Co., Ltd, je proizvođač specijalizirana za proizvodnju memorijske pjene proizvode u Kini. Pinze, nalazi se u Deqing Huzhou, samo 45 minuta vožnje do Hangzhou i dva sata u Šangaj zračne luke, ali i susjedstvu Šangaju luke i Ningbo Port za logistiku, ima mi više od 5 godina 'povijest u ovoj oblasti, koja se kvalifikovali Pinze bogat doživjeti u poređenju sa drugim kolegama.,

naš proizvod

Memory pjene proizvoda, uključujući jastuk, leđa jastuk, jastuk sjedala i ect

proizvod Aplikacija

Hometextiles, putovanje, ured, masaža, liječenje, auto i sl

Naša Certificate

1People Republike Kine carina uvoz i izvoz robe deklaracija pošiljaoca Potvrda o registraciji;

2REGISTRATION certifikat za samopregled CORPORATION;

3Industry i trgovine poslovne dozvole;

4.HREACH izvještaja;

5.SGS izvještaja;

6.OEKO-TAX100 izvještaja;

7. POREZ potvrda o registraciji

proizvodnja opreme

Pinze, sa svojim snažnim poslovnim snage, uvela je iz inostranstva i učestvovao u razvoju napredne opreme. Samo odeljenje memorijske pjene radionice, bilo je više od 500 vrsta različitih kalupa i proizvoda. Veliki grupe proizvoda, sa ISO, CE i SGS certificiran, CA-117 i 5852 požara test prošlo, privlače sve više i više kupaca iz cijelog svijeta.

proizvodnja Market

Naši proizvodi se izvoze u cijelom svijetu, kao što su Sjedinjene Države, Rusija, Evropi i mnogim drugim zemljama, kupci poput TravelBlue, Atomic, TravelRest i ect

Naša usluga

Posvećen "Kvalitet i usluga prvo kupac svega", Pinze je već postala lider na terenu, da nastavi kvalitetnije i veće zadovoljstvo kupca je večna cilj Pinze a. ako ste zainteresirani za naše proizvode ili imate bilo kakvih pitanja, možete ostaviti poruku ili direktno kontaktirajte nas.